City Futi Futárszolgálat

Index – Belföld – Országszerte kidőlt fák akadályozzák a közlekedéstA 26-os főútról nyíló, Putnok és Kelemér közötti útszakaszt korábban lezárták, mert több kidőlt fa is akadályozza a biztonságos közlekedést – közölte az Útinform.

A magyar-szlovén határszakaszon sem békés a helyzet, az M70-es autópályán Tornyiszentmiklósnál a kilépésre várakozó kamionsor három kilométeres. A jelentésből kiderül továbbá, hogy

Az ország északi részén, elsősorban Borsod–Abaúj–Zemplén megyében a szél és a felázott talaj miatt, illetve a hó súlya alatt kidőlt fák, letöredezett faágak nehezítik a közlekedést.

Miskolc–Diósgyőr, Kishuta, Nyíri, Monok, Ózd, Rakaca és Aggtelek környékén, illetve Bükkszentkereszt térségében időszakos korlátozásokra lehet számítani a mellékutakon. Mint megírtuk, Ózd környékén és a Bükkben tíz centiméternél is több hó esett, emiatt akadozik a közlekedés, és több busz is árokba csúszott. Szilvásváradnál ráadásul a hó súlya alatt egy félig kidőlt fa akadályozza a vasúti közlekedést is, egy tűzoltóautó pedig az árokba borult.

A havazás miatt Budapestre és kilenc megyére elsőfokú figyelmeztetést adott ki erre a napra az Országos Meteorológiai Szolgálat.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));Source link

Exit mobile version