A csütörtök délutáni dugóban ácsorogva vették fel a jelenetet.

A Róbert Károly körút a főváros kétségtelenül egyik legsűrűbb forgalmú főútvonala, ahol folyamatosak a dugók. Az alábbi videóban úgy tűnik, ebből lett elege a kék autóban ülő sofőrnek és egy kritikus szakaszt inkább a járdán tett meg.

A BP-i Autósok közössége oldalára kikerült videón az autós “végigralizott” a járdán, majd a piros lámpánál visszaérkezve a főútra hagyta maga mögött a sort.

Legutóbb elég nagy felháborodást váltott ki arról az autósról készült felvétel, aki Soroksáron hajtott hasonlóan és elég nagy tempóban a járdán. Ott egy nőt és egy gyereket majdnem el is ütött.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Nem mindennapi szabálytalanságot rögzített egy budapesti autós fedélzeti kamerája.hvg.hu
Autó

A meglepő mennyiségű hó váratlan eseményeket idézett elő Spanyolországban.