A könnyebbik utat választotta, de most nem jött be.

Január 21-én kapták el a rendőrök azt a sofőrt, aki Tolna külterületén egy füves területre rakodott ki autóalkatrészeket. A férfi üléseket, műanyagelemeket, lámpatesteket, törött szélvédőket és lökhárítókat pakolt le a kocsijáról.

A 33 éves férfi a rendőröknek elmondta, hogy valójában egy közeli telepre vitte volna a bontott autóalkatrészeket, de az zárva volt, ezért pakolt le az út mellé.

Az autóbontásból származó tárgyak veszélyes hulladéknak számítanak, ezért a hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt indul ellene eljárás ? írja a rendőrség oldala.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!