Tovább tart a kamerás autókkal zajló közúti razzia.

Huszonötödik részénél tart a rendőrség által Pofátlantanításnak nevezett videósorozat. A legfrissebb összeállításban a türelmetlen autósok voltak célkeresztben. Rengeteg záróvonalon előzést láthatunk, amelyek valóban veszélyes szituációkat teremtenek.
Több mint egy éve, hogy elindult a rendőrség sorozata, amelyben összegyűjtve láthatóak egy-egy közúti razzia fogásai. Az akciósorozatban kamerával felszerelt civil autókkal vesznek részt a forgalomban, mondván, így hatékonyabban szűrik ki a szabálytalankodókat.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Ha minden a tervek szerint megy 100 ezer ilyen sikolyhangú furgon járja majd az utcákat Amerikában.hvg.hu
Autó

Ez mondjuk nem az olcsón vesszük rendbe tesszük kategória.