Akkor vélhetően nagyon hasonlóan nézne ki.

A Tesla iránti rajongásnak nem nagyon vannak határai, amelynek szemléletes példáját adja egy CGI művész alkotása, aki megtervezett egy Tesla stoplist.

Hussain Almossawi formaterve kétségkívül profi munka, olyan igényes és letisztult formát mutat, mint a kaliforniai gyártó járművei. (Kivétel persze a még nem is létező Cybertruck.) A mai futballcipő divatot követve fűző nélküli és persze megjelenik rajta a márkalogó, sőt a stoplik világítanak is.

Összességében pedig ki tudja, Elon Musk csinált már saját márkájú teqiulát is, vagy fürdőruhát még az sem kizárható, hogy valamiért ráharap a termékre a világ leggazdagabb embere.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.  A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Portlandtól kétórányi útra van.hvg.hu
Autó

A most hétvégi Abu Dhabi Nagydíjon búcsúzott volna az F1-től a francia versenyző, azonban a bahreini horrorbalesete megakadályozta, hogy a tervek szerint köszönjön el.