Annyira fontos volt az Audiban ülő sofőrnek legyőzni a BMW-vel hajtó másik autóst, hogy minden eszközt megragadott.

Sokszor éri vád a közlekedési szabálytalanságok videóinak posztolóit, hogy csak feljelentgetésről szól az egész, miközben saját maguk is elkövetnek hasonlókat. A mostani eset talán erősen kivételt képez.

A Bp-i Autósok közössége oldalára kikerült videón egy Debrecenben történt szabálysértést vettek videóra. A felvételen két autós a főszereplő, akik a napközbeni forgalom ellenére versenyeztek. A jelenet akkor válik igazán megdöbbentővé, amikor az Audi sofőrje – a szemben a tilos jelzésnél várakozók közt – átvág az egyik sávon.





A videó második részében is kemény jelenet látható, ami Pomázon történt egy előzésnél. Ott a szabályosan haladó autóban egy négytagú család ült.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Az önkényes vontatásról videó is készült.



hvg.hu
Autó

A legjobb reklámot az élet írja.