Körülbelül ilyen lehet majd a német kisautó felújított változata.

A Volkswagen 2017 júliusában leplezte le a Golf kistestvérének tekinthető Polo általunk is alaposan letesztelt aktuális, hatodik generációját. A típus felett mára eljárt az idő, és várhatóan még az idén le be fogják mutatni a ráncfelvarrt változatot, amelyről a korábbi kémfotók alapján egy orosz designer az alábbi számítógépes rajzokat készítette:


?
Az enyhén módosított külsejű kisautó motorházteteje alatt várhatóan új erőforrások kapnak helyet, amelyek közül előreláthatólag legalább egy lágyhibrid kivitelű lesz, és elképzelhető, hogy a faceliftet követően már nem lehet majd dízelmotorral rendelni a modellt.


?
Jól értesült források szerint a felfrissített Polo nem sokkal a teljesen új Skoda Fabia után fog bemutatkozni. A cseh testvérmodell esetében a VW-konszern csak most fog áttérni arra a modern és korábbinál nagyobb MQB A0 platformra, amely a VW Polo és a Seat Ibiza alapját adja évek óta.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!