A legjobb reklámot az élet írja.

Amíg nálunk nem okozott különösebben nagy fennakadást eddig a havazás, máshol már küzdelmesebb az élet. A németországi Schwäbisch Hall városkánál annyi hó esett, hogy a hegyi település közelében meggyűlt a baja az autósoknak a közlekedéssel.

Szerencsére mindig van egy-egy olyan ember, aki segít megoldani a problémákat még ha az elsőre elég szürreálisnak is tűnik. Jelen esetben például egy Audi A6-os segít feljutni a közeli hegyre egy tartálykocsinak a B14-es főúton.
A jótettért cserébe a Koch Auto, amely kiposztolta videót, szeretne jutalmat adni a sofőrnek, akit most a közösségi médián keresztül is keresnek. A cég szerint nem is kell jobb reklám az Audi quattro-hajtás reklámozásához.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

 A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!