A GPS a komphoz vitte volna a sofőrt, aki azonban azt gondolta, hogy egy hídra fog felmenni. Szerencsésen kimenekült utasaival együtt a Dunából.

Január 9-én adtunk hírt arról, hogy a soroksári kompnál egy autó gurult a Dunába. Az RTL Híradója most azt is megtudta, mi okozta a balesetet. Megszólaltatták a sofőrt, aki arról beszélt, hogy a GPS által jelzett legrövidebb utat követte, amely a komphoz vitte volna, csakhogy ezt nem tudta.

?Én abban a hitben voltam, hogy ott egy híd lesz?

– mondta.

Tévedett, amikor pedig meglátta, hogy nincs híd, a komp pedig már elindult, nem tudott megállni.

A három utas ki tudott szállni, a parton várták, hogy a fővárosi hivatásos tűzoltók és a társhatóságok a helyszínre érjenek és kivontassák az autót.


?
 Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Az utasoknak szerencsére nem esett baja.hvg.hu
Autó

A sofőr a kompra próbált ráhajtani.