A japán gyártó többi modelljéhez hasonlóan a Toyota Corolla-alapú kombi ára is megemelkedett.

A Suzuki tavaly év végén kezdte meg a lényegében átbrandelt Toyota Corolla kombinak tekinthető Swace magyarországi forgalmazását, mely nemrégiben általunk is részletesen bemutatott hibrid újdonságnak 2021-re megemelték az árát.

Az Egyesült Királyságban gyártott Suzuki Swace GL+ kedvezményes ára 8,09-ről 8,44 millió forintra emelkedett, a jobban felszerelt GLX kivitelért pedig az eddigi 9,44 helyett minimum 9,79 millió forintot kell fizetnünk. Egy gyöngyház fényezésű Swace GLX minimum 10,04 millió forint ellenében vezethető haza.




A Swace GL+, illetve Swace GLX hivatalos 2021-es listaára rendre 9,34, illetve 10,69 millió forint. Az alapokat adó hibrid Toyota Corolla Touring Sports hazai indulóára 8,47 millió forint, a legjobban felszerelt példányokért pedig mintegy 10,44 millió forintot kell fizetni.

A hétféle fényezéssel rendelhető, zöld rendszám nélküli Suzuki Swace 1,8 literes szívó benzinmotorra épülő 122 lóerős hibrid hajtáslánca 11,1 másodperces 0?100-as gyorsulást, illetve 180 km/h végsebességet tesz lehetővé. Az e-CVT automata váltós kombi csomagtartója 596 literes.




A plugin hibrid Toyota RAV4-re épülő, Japánban készülő Suzuki Across magyar listaára nemrégiben lépte át a 20 millió forintos határt, ezenkívül az összes hazai gyártású és import Suzuki is drágább lett a közelmúltban.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!