A személyautó sofőrje a teherautó rendszámáról akart felvételt készíteni egy korábbi koccanás miatt, amikor megindult felé a kamion.

Közúti veszélyeztetéssel gyanúsítják azt a kamionost, aki ráhúzta a kormányt a vele szemben közlekedő autóra pénteken délben Budapest XVIII. kerületében – írja a police.hu.

A rendőrség szerint a két sofőr egy korábbi előzésnél került kofliktusba, akkor a nyerges vontató hátulról neki is koccant a kisebb kocsinak. A kamionos elhajtott, a személyautó vezetője a mellékutcákon megpróbált elé kerülni, hogy felvételt készítsen a rendszámáról.

A Közdűlő úton már egymással szemben haladva találkoztak. A videón jól látszik a rendőrség szerint, hogy a másik sofőr ekkor szándékosan a személyautó felé kormányozza a tehergépkocsit, életveszélyes helyzetet teremtve.

Az autót vezető férfi kihívta végül a rendőrséget, akik egy közeli telephelyen megtalálták, majd előállították a kamionost.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

A baleset áldozata a helyszínen meghalt.hvg.hu
Autó

A nyerges vontató egy busszal ütközött hajnalban a XIII. kerületben.