Az olasz Genova futballcsapat kapusának kocsiját törte össze takarítás után egy túlzottan lelkes alkalmazott.

Federico Marchetti vélhetően szigorú értékelést fog írni arról az autómosóról, amelynek egyik munkatársa összetörte az olasz válogatottban is megfordult és jelenleg a Genovában játszó kapus szupersportkocsiját.

A 300 ezer eurós (108 millió forintos), 800 lóerős maranellói paripát rábízták a cég egyik munkatársára, akinek az lett volna a dolga, hogy visszavigye a focistához a kitakarított, lemosott autót. A sofőr azonban elvesztette uralmát a jármű felett, és balesetet szenvedett, ami elég rendesen összetört.




Marchetti nagyon diplomatikusan fogalmazott az eset után a Twitteren, mondván örül, hogy senki nem sérült meg a balesetben. Ami pedig a kocsi rendbetételét illeti, elvileg a mosónak lennie kellene biztosításnak, amellyel rendezhetik a károkat.







A három éve bemutatott Ferrari 812 Superfast egy kétajtós modell, lényegében az F12 Berlinetta jelentősen átdolgozott változata, egy nagyobb 6.5 literes V12-es szívómotorral és számtalan technológiai finomsággal. A motorja 8500-as fordulaton adja le 800 lóerős teljesítményét, míg a modell végsebessége elérheti a 340 km/h-t.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat. 

 



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!