Hamisítatlan Dávid vs. Góliát összecsapásnak lehetünk tanúi ebben az egyedi téli tesztben.

A Fiat a nálunk elsősorban a lengyel változatáról, a Kispolszkiról ismert 126-os modell utódjaként 1980-ban dobta piacra a Pandát. A dobozformájú kisautóból a gyártás 2003-ban történt leállításáig több mint 4 millió példány készült.

A Fiat Pandából többek közt négykerékhajtású terepjáró változat is készült, és az alábbi videónak pontosan egy ilyen, az osztrák Steyr-Puch által Grazban összeszerelt 48 lóerős Panda 4×4 az egyik főszereplője.

A téli körülmények melletti gyorsulás kérdéskörét feszegető felvétel másik szereplője egy 1 000 lóerős hibrid hajtásláncú Ferrari SF90 Stradale, melynek árcéduláján mintegy 500 ezer eurós (180 millió forint) összeg olvasható.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!