Négy megyében a havazás miatt folyik síkosságmentesítés.

Több baleset is történt Veszprém megyében vasárnap délután ? közölte a megyei rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője.

A 8-as főúton Márkó térségében egy autó szalagkorlátnak ütközött, Hajmáskérnél négy gépkocsi ütközött össze, Veszprém és Várpalota között pedig több helyen árokba csúsztak járművek.

A 77-es úton Tótvázsonynál szintén árokba csúszott egy autó, a 710-es úton pedig Balatonkenese térségében ütközött két gépkocsi, az egyik felborult.

Veszprém térségében ónos eső nehezíti a közlekedést, az ajkai és a veszprémi mérnökség járművei folyamatosan dolgoznak a térségben ? közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

További négy megyében ? Fejér, Bács-Kiskun, Jász-Nagykun-Szolnok és Heves megyében ? havazás miatt végez síkosságmentesítést a közútkezelő.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!