A legutóbb kreációjukat a híres Air Jordan cipők ihlették.

A német Mansory az egyik legismertebb extrém tuningcég. Rendszerint drága és sportos kocsikat vesznek kezelésbe, amelyeket gátlás nélkül alakítanak saját ízlésükre, ami meglehetősen extrém és kellően vitatható. Most viszont nem egy sokszázezer eurós Lamborghini, vagy Bentley került a célkeresztjükbe, hanem egy fűnyíró.




A Mansory X BSTN GT XI természetesen minden porcikájában különleges, a cég dizájnereit a Nike Air Jordan cipő stílusa ihlette. A legendás cipő 25 éve jelent meg, melyet megünnepelve nemrég egy modernkori értelmezése is elkészült Jubilee néven, ehhez csatlakozott most a Mansory.

A fűnyíró első ránézésre kicsit olyan, mint egy Hot Wheels autó, a fehérszegélyes vastag abroncsokkal és nagy légterelővel a hátsó dobozon. Kagylóülés és bőrrel burkolt kormány sem sok fűnyírón lehet, akárcsak ennyi karbonszálas díszítőelem.










Az egyedi fűnyíró promóciójához megnyerték a Bayern München focistáját is, az amerikai Alphonso Davist, aki egyébként is nagy rajongója a Jordan cipőnek.




Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

A tavaly év végén frissült testvérpár az Audi RS5 Sportback és Cupéból, most ez utóbbi, a kétajtós változat kapott egy kellemes tuningcsomagot.



hvg.hu
Autó

Harminc apróbb-nagyobb részleten változtattak a német szuperlimuzinon.