A körforgalom ötágú és két sávos.

Pénteken átadták a 47-es útnál épült csomópontot, amely egyfelől a nagyforgalmú útszakaszt szolgálja ki, másfelől a város mellett lévő Déli Ipari Parkhoz biztosít könnyebb eljutást. Az ötágú és kétsávos körforgalom építése során 3000 köbméter földet mozgattak meg és 1,5 kilométernyi acélkorlátot kellett kihelyezni. A beruházás 1.1 milliárd forintba került.
Az ipari parkhoz vezető közutak munkálatait több lépcsőben végezték el, elsőként a 481-es főút épült meg, amely a déli ipari parkot az M35-ös autópályát és a 47-es főutat köti össze. Majd elkészült az az osztályozós csomópont, mely az ipari park déli részét nyitotta meg a 47-es főút felől.
 Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!