Az olasz gyártó bemutatta valaha készült legerősebb modelljét, melyből mindössze három példány készül.

A Pagani 2011 elején leplezte le korábbi szupersportkocsija, a Zonda utódját, a Huayrát, melyből most egy erősen limitált széria érkezett.
A keresztségben Pagani Huayra Tricolore az olasz légierő műrepülő köteléke, a Frecce Tricolori fennállásának hatvanadik évfordulójára készült.
Az olasz zászló motívumaival díszített újdonság meghajtásáról egy 6 literes biturbó V12-es Mercedes-AMG benzinmotor gondoskodik, mely nem kevesebb, mint 840 lóerős teljesítményt, illetve 1 100 Nm-es nyomatékot szabadít rá a hátsó kerekekre.
A hétfokozatú váltós Pagani Huayra Tricolore mindössze 1 270 kilogrammot nyom a mérlegen.
A mindössze három példányban gyártó sportkocsi adók nélküli ára 5,5 millió euró, vagyis közel 2 milliárd forint.
Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!