Itt a megoldás azok számára, akik a Mercedes-AMG GLS 63-at eddig esetleg túl gyengének találták.

A Mercedes a közelmúltban dobta piacra a BMW X7 legfőbb riválisának tekinthető, 7 személyes változatban is rendelhető új GLS-t, melynek legerősebb gyári kivitele, a Magyarországon 54,1 millió forintos alapárú Mercedes-AMG GLS 63 4Matic+ 612 lóerős és 850 Nm-es nyomatékot szabadít rá az aszfaltra.

De persze akadhatnak olyanok, akik nem teljesen elégedettek ezzel a produkcióval, számukra a Wheelsandmore nyújt segédkezet. Íme, a többféle tuningcsomaggal rendelhető, 24 colos kerekeken gördülő felmorcosított GLS:
A belépőszintet a 710 lóerő és a kereken 1 000 Nm-es nyomaték jelenti, a következő lépcsőfok pedig már a 800 lóerő, illetve 1 040 Nm alkotta páros.
Harmadik fokozatban 860 lóerőt, illetve 1 150 Nm nyomatékot kapunk, a csúcsot pedig a 920 lóerős, illetve 1 150 Nm-es negyedik szint jelenti. Az árak 2 577-43 102 euró (914 ezer-15,3 millió forint) magasságában mozognak.
Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!