A Budapest Airport megerősítette, hogy az eladásra kínált gépek korábban náluk teljesítettek szolgálatot.

Egy használtautókkal foglalkozó apróhirdetési oldalon árulják a Budapest Airport egykori hókotróit; a keveset futott gépeket a leírás szerint 26,9 és 27,8 millió forint közötti áron lehet elvinni ? vette észre az AIRportal.hu.

A portálnak megerősítette a Budapest Airport, hogy a hirdetésben szereplő gépek korábban valóban a BUD havas flottájában teljesítettek szolgálatot.

A hirdetéseket nem a reptér tette közzé, hanem a gépek vevője. A Mercedes Benz 2041 Actros 4X4 nyerges vontatókat hóekével és Jetbroom seprűvel együtt hirdetik, az összegek az ÁFÁ-t is tartalmazzák.
A Budapest Airport a járművek 5 éves használata után döntött úgy, hogy lecseréli a flottát új gépekre, mert álláspontjuk szerint így magasabb színvonalon garantálható a biztonságos téli üzemmenet ? írta az AIRportal.

A hirdetésekben öt hókotró szerepel, az egyiket itt lehet megnézni.

(Kiemelt képünk illusztráció.)A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!