A mentőszolgálat szerint az autós a mentősök vagy akár a szállított beteg életét is veszélyeztethette.

Egy fekete BMW-s az egyik forgalomban szirénázó mentő mögé hajtva nyert magának szabad utat a fővárosi dugóban egyik este, az erről készült felvételt hétfőn tette közzé az Országos Mentőszolgálat a Facebookon.

Még a legrutinosabb gépkocsivezetőink sem lehetnek felkészültek arra, ami mögöttük történhet. Ez a fajta ?pofátlanság? talán azért különösen ordenáré, mert a mentők épségén túlmenően, akár a szállított beteg életét is veszélyeztetheti a kamikaze mutatvány, vagy azét akihez éppen sietni próbálnak az életmentők!”

 – írta a videó mellé az OMSZ.






A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Bevont jogosítvánnyal, ittasan hajtott az ittas vezetése miatti idézésére, amiből végül hosszas autós üldözés lett figyelmeztető lövésekkel.



hvg.hu
Autó

A 38 éves férfi autójában is találtak kábítószergyanús anyagokat.





Meghalt Bergendy István