Portlandtól kétórányi útra van.

Az amerikai Oregon Raceway Park került eladósorba, a versenypálya-komplexumot a hirdetése szerint 8,5 millió dollárért adják. A 3,76 kilométer hosszú pályát a kiszolgáló egységekkel együtt lehet megvenni. A 16 kanyart és 120 méternyi szintkülönbséget is magában hordozó aszfaltcsíkot egy 170 hektáros területen hozták létre.

Ha azt vesszük, hogy a 8,5 millió dollár nagyjából 2,5 milliárd forintnak felel meg, nem is feltétlenül rossz az ára. Nyilván nehéz összehasonlítani, mondjuk egy 65 milliárdosra tervezett MotoGP pályával, amit Hajdúnánásra terveznek, ugyanakkor ehhez a kis versenypályához is tartozik a pitlane-n 12 garázs, teljes kiszolgáló egységgel és mellékhelyiséggel minden egyes boxhoz.





A pálya helyszíne elég pazar környezetben van a Mount Hood hegyekkel körbevett területén Oregon államban Portlandtól nagyjából kétórányi autóútra.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

A napozóteraszról egyenesen egy 700 lóerős Porschéba lehet beülni és menni pár kört.



hvg.hu
Autó

A Volkswagen Transporter legújabb verzióját is kiküldték a német versenypályára.