A BKK ígérete szerint ezek már olyan modernek, hogy a vírus sem tapad meg rajtuk.

Húsz új autóbusz áll forgalomba vasárnap Budapesten. A BKK közleménye szerint a buszok a dél-budai vonalon közlekedő régebbi darabokat váltják ki. A MAN Lion?s City típusú járművek A21 a XI. és a XXII. kerületekben kezdik meg a munkát.

A közlemény szerint ezek a buszok már megfelelnek a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak is, van rajtuk klíma, alacsonypadlósak, és kihajtható rámpa is van rajtuk.

Ami talán a legaktuálisabb, az a belső tér nanotechnológiás eljárással történt kezelése, ami az ígéretek szerint megakadályozza, hogy megtapadjon rajtuk a vírus, bár ettől még senki ne szokjon le a kézmosásról.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!