A 77 éves sofőrt az eset után gyorsan sikerült elkapni.

Szemből hajtott fel egy autós az M6-os autópályára Százhalombatta felől december 8-án, majd miután balesetet okozott, hazavezetett, mintha mi sem történt volna. 

rendőrség beszámolója szerint a sofőr Érd felé indult, amikor egy szabályosan haladó autós – hogy elkerülje az ütközést – vészfékezett és bekapcsolta vészvillogót is. A mögötte haladó autó azonban már nem tudott megállni, ezért nekihajtott az előtte haladó másik járműnek.

A két vétlen sofőr 8 napon túli sérüléseket szenvedett és a kocsikban is milliós kár keletkezett. A balesetet okozó nő nem állt meg, hanem megfordult az autójával és elhajtott.










A rendőröknek sikerült gyorsan azonosítani a vétkes kocsi sofőrjét, a 77 éves nőt Ercsiben fogták el. A nő elismerte tettét és elmondta, hogy látta, mi történt mégsem állt meg, hanem hazahajtott. A rendőrség segítségnyújtás elmulasztása miatt indított ellene eljárást.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

A sofőr meglepően nyugodtan reagálta le a helyzetet.



hvg.hu
Autó

A repülőtérre közvetlenül beérkező utaknál épül egy új csomópont, ahol úgy tűnik, el lehet tévedni.