Fél-egy órával nőtt a vonatok menetideje az esztergomi vonalon, Pilisvörösvár és Piliscsaba között pótlóbuszok járnak.

A Mávinform tájékoztatása szerint váltóhiba miatt szünetel a vasúti forgalom Piliscsaba és Pilisvörösvár között, a Budapest-Esztergom vonalon fél-egy órával nőtt a menetidő és kimaradó járatokra is számítani lehet. Várhatóan 21-22 óráig tart a hiba elhárítása, Pilisvörösvár és Piliscsaba között pótlóbuszok szállítják az utasokat ?írták.

A Nyugati pályaudvarról induló G72-es és Z72-es jelzésű vonatok Pilisvörösvárról fordulnak vissza Budapest-Nyugati pályaudvarra, a Rákosról induló S76-os jelzésű vonatok is Pilisvörösvárig közlekednek, és ott fordulnak vissza. Az Esztergomból induló G72-es és Z72-es jelzésű járatok Piliscsabáig járnak és ott fordulnak vissza.

(Képünk illusztráció)A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Vállalkozás

Nagyjából 20 millió forintot fizettek vissza a fölöslegessé vált közlekedési bérletek után.hvg.hu
Vállalkozás

Az egyik vasutas tesztje pozitív lett.