Egy munkásokat szállító autóbusz az árokba hajtott a 62-es főúton.

Árokba hajtott, és az oldalára borult egy autóbusz a 62-es főút 9-es kilométerénél, Perkáta közelében – közölte a katasztrófavédelem.

A balesetnél a dunaújvárosi és a székesfehérvári hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. A buszt áramtalanították, és felsegítették az utasokat a mintegy másfél méter mély árokból. A mentők is a helyszínre érkeztek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy a

 busz munkásokat szállított, a balesetben 15-en sérültek meg.

Az Útinform arról számolt be, hogyaz M1-es autópályán, Győr térségében, a főváros irányába a 112-es km-nél két kamion összeütközött, majd az egyik felborult. A érintett oldalt lezárták, aki teheti a 119-es csomópontnál térjen le a 82-es főútra a pályáról, és kerüljön Győrön keresztül.

A 81-es főúton Székesfehérvár közelében, a 3-as km-nél a halas tavaknál egy műszaki hibás kamion vesztegel a városközpont irányába, emiatt torlódásra kell számítani.

Erős a forgalom az M3-as autópályán, az M0-s autóúti csomóponttól befelé már telíttek a sávok. Szintén sokan haladnak a 10-es főúton, a solymári illetve az ürömi körforgalomtól a városközpont irányába.

Az M0-s autóút, déli, keleti és északi szektorán is erősödik a forgalom.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Turisták utaztak rajta.hvg.hu
Autó

A lángok a Kőbányai úti kereszteződésben csaptak fel.