Egy ideig pótlóbuszok közlekedtek az 1-es villamos helyett.

Kisebb tűz keletkezett egy villamos kerekénél Budapesten, a Kerepesi út és a Hungária körút kereszteződésében ? közölte a katasztrófavédelem.

A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik eloltották a lángokat.

A Budapesti Közlekedési Központ azt közölte, hogy az érintett útszakaszon, az Árpád híd felé vezető oldalon, két sávon nem közlekedhetnek a gépkocsik.

Egy ideig állt a villamosforgalom is, az 1-es járat helyett pótlóbuszok jártak a Népliget és a Lehel utca között, de a közlekedési vállalat nem sokkal 10 óra előtt már azt írta a Facebookon, hogy helyreállt a közlekedés a vonalon.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Kecelen egy autó gyalogosokat sodort el. Az M5-ös autópályán Inárcs térségében hídjavítás miatt negyedórával is megnőhet a menetidő.MTI
Autó

Tréleren szállított autók gyulladtak ki Szikszón, a Kassai úton kedd hajnalban.