A méretes SUV mindenféle menetdinamika segédeszközzel sem tudott igazán mit kezdeni a csúszós úttal, míg a Panda nem is vett róla tudomást.

Egy kis havas hajtűkanyar egy faluban, valahol az olasz hegyvidéken. Máris olyan jelenetek játszódhatnak le, amelyet utána sokáig kell magyaráznia egy drága autó tulajdonosának. Mint most is, a videón a fehér Range Rover láthatóan képtelen tapadást találni, miközben egy kis Fiat Panda, ami ráadásul nem is 4×4-es változat könnyedén ellibben mellette.
Azt ugyan nem látni pontosan, hogy az egyik és másik autón milyen abroncsok vannak, de a lényegi különbség biztosan itt keresendő, amiért az egyébként összkerékhajtású Range Rover ilyen kellemetlen helyzetbe került.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!