A sofőr meglepően nyugodtan reagálta le a helyzetet.

A 4-es főúton vette fel egy autós kamerája, amint a szemből érkező autók egyikének felcsapódott a motorházteteje. A sofőr megőrizte a hidegvérét: nem látszik már a videón, de azt írják, hogy az autós nem csinált semmilyen hirtelen manővert, lassított és félreállt.





Alapvetően a legtöbb autóban dupla reteszelés zárja le a motortér fedelét – írja a Bp-i Autósok közösségének oldala, pont azért, hogy ilyen jelenetek ne fordulhassanak elő. Úgy tűnik ebben az esetben ez sem sokat segített, ha előtte egyáltalán valamennyire is le volt zárva a motorháztető.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Még a ?füleit? is behúzza menet közben.



hvg.hu
Autó

Egy Mercedes szabadidő-autó bukkant fel két versenyautóval szemben.