Harminc apróbb-nagyobb részleten változtattak a német szuperlimuzinon.

Alig egy hónapja, hogy a Mercedes-AMG GT 63 S megfutotta a négyajtós luxusautók leggyorsabb körét a Nürburgringen, most egy orosz tuningcég a rekord kapcsán egy kis optikai tuninggal ünnepelte a sikert. A 7 perc 27,8 másodperces idő kiváló eredmény a húsz kilométeres aszfatcsíkon egyben a rekodot a nagy rivális Porsche Panamerától vette el.

A négyajtós kupé és 639 lóerős kocsit az SCL Global nevű műhely ?Diamant GT? néven dobja piacra. Igazán sok információt nem osztottak még meg a projektről, amelynek része egy agresszív kinézetű motortérfedél, látványos lökhárító elemek, középre szerelt kipufogórendszer. Az árképzésről és esetleges teljesítménynövelésről sem írnak egyelőre.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Van egy két felfoghatatlan paramétere ennek az autónak.



hvg.hu
Autó

Ez több mint kétszer annyi, mint a legolcsóbb alapmodell az elektromos Smart Fortwo kabrióból.