Az ügyészség szerint a sofőr közepesen ittas volt, amikor a baleset történt.

Ittas vezetés miatt emelt vádat a Tatabányai Járási Ügyészség egy nővel szemben, aki letartolt egy kerítést és nekiment egy villanyoszlopnak Tatabányán még szeptemberben.

A vádirat szerint a közepesen ittas nő az autójával a kerítést átszakította, majd az ingatlan udvarán egy trambulinnak és egy kerti csap oszlopának ütközve állt meg. Több kamera is rögzítette az esetet:

Az ügyészség azt indítványozta a Tatabányai Járásbíróságnál, hogy a nőt tárgyalás nélkül pénzbüntetésre és járművezetéstől eltiltásra ítélje.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Sőt, az is mázlista, aki az egészet okozta.hvg.hu
Autó

Balesetet okozott Szolnokon, a Várkonyi téri körforgalomban, azonban megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.