Jövő év végére már többségében zöld modelleket forgalmaz a Fiat.

A jövő év végéig a Fiat kínálatának 60 százalékát elektromos vagy hibrid meghajtású modellek adják majd ? idézi Luca Napolitano, a Fiat, a Lancia és az Abarth márkák európai, közel-keleti és afrikai vezetőjének bejelentését a Reuters. Napolitano a piaci átlagnál jobb minőséget ígért.

A Fiat idén mutatta be a teljesen elektromos Nuova 500-as modellt, a hibrid 500-ast és Pandát. A Lancia hibrid Y modellje is 2020-as. Hibrid lesz a készülő Fiat 500X SUV és a Tipo szedán is.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


László Ferenc
Autó

Testközelből ismerkedtünk meg a normál hibrid hajtásláncú új Suzukival, amely kicsit olcsóbb mint az alapját adó Toyota és kiterjesztett garanciát vállalnak rá.



hvg.hu
Autó

Hamarosan megérkezik a kereskedésekbe a spanyol SUV plugin hibrid változata.