Az M0-ás autópályán egy kisbusz ütközött össze egy autóval, a 74-es főúton egy autószállító tréler gyulladt ki.

Összeütközött négy autó az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, Atkár közelében, a 70. kilométernél. Az érintett sztrádaszakaszt teljes szélességben lezárták – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hétfőn hajnalban.

Műszaki mentés céljából a gyöngyösi hivatásos tűzoltók vonultak ki a balesethez.

A katasztrófavédelem azt is közölte, hogy összeütközött egy személygépkocsi és egy kisbusz Budapest XXII. kerületében, az M0-s autóút Dunaharaszti felé vezető oldalán, a 6-os főút közelében. Mindkét jármű felborult. A műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

A 74-es főúton, Nagykanizsa közelében egy autószállító tréler gyulladt ki. A jármű tengelyénél keletkezett tűz, amely a rajta szállított gépkocsikra nem terjedt át. A nagykanizsai hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Itthon

A balesetet szenvedett jármű teljesen kiégett.



MTI
Autó

Két autó ütközött, egy fiatal nő életét vesztette.