Balesetet okozott Szolnokon, a Várkonyi téri körforgalomban, azonban megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

Szombaton délelőtt fél 12-kor egy aranyszínű Fiat Puntó balesetet okozott Szolnokon, a Várkonyi téri körforgalomban. A Fiat sofőrje a körforgalomban szabálytalanul váltott sávot, így a külső forgalmi sávban haladó Renault Clio vezetője félrerántotta a kormányt, megcsúszott és a körforgalom kijáratánál álló Suzuki Altónak ütközött. A balesetben a Suzuki sofőrje könnyű sérülést szenvedett. A balesetet okozó Fiat vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

A szolnoki rendőrök segítségnyújtás elmulasztása miatt indítottak eljárást ismeretlen tettes ellen, és szemtanúkat keresnek. Aki látta a balesetet, jelentkezzen a rendőrségen.









A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Két kocsit és egy fénysorompót már összetört, az autópályán a belső sávban állt meg egy súlyosan ittas teherautósofőr.



hvg.hu
Autó

A nő és a két nagyobb gyerek kórházba került, a babakocsiban utazó kicsi nem sérült meg.