Az elhunyt futballfenoménról nem nehéz jó sztorikat találni.

A szerdán elhunyt Diego Armando Maradona a világ egyik legnagyobb futballistája, egyben az egyik legnagyobb bohémja is, aki imádta az autókat. Híres volt a fekete Ferrari Testarossája, de Porschékat és egyéb sportkocsikat is gyűjtött, az utóbbi időben pedig egy BMW i8-as hibrid sportautót is tartott.

Egyszer pedig vásárolt egy Scania nyerges vontatót.
1994-ben Maradona sportkarrierjének egyik legzaklatottabb periódusát élte át. Az Egyesült Államokban megrendezett világbajnokság során megbukott egy doppingvizsgálaton, és eltiltották. Bárhova ment, a sajtó követte.

Egy ideig azzal próbálkozott, hogy váltogatta az autóit, így próbálva megkavarni az újságírókat. Egyik nap egy Porschéval, másnap egy Mitsubishi Pajeróval indult útnak, de mindig utolérték. Akkor döntött úgy, hogy vesz egy Scania 113H 360-as kamiont, és ezzel jár a Boca Juniors edzéseire. Kijelentette, hogy mostantól biztonságban van, senki nem tud közel férkőzni hozzá. A kék kamion sokáig ott is állt a Rua Mariscal Ramón Castillaban lévő háza kertjében ? írta a Techzle.com.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

 A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

280 darabos autógyűjteményt rakott össze az elsikkasztott pénzekből.hvg.hu
Autó

Várakozások szerint 5-10 százalékkal csökkenhet a hibrid kamionok üzemanyag-fogyasztása.