Kecelen egy autó gyalogosokat sodort el. Az M5-ös autópályán Inárcs térségében hídjavítás miatt negyed órával is megnőhet a menetidő.

Teljes terjedelmében ég egy kamion és a rakománya az M3-as autópályán Budapest felé, Füzesabonynál – közölte az Útinform.

Az esethez a füzesabonyi és a mezőkövesdi hivatásos, valamint a füzesabonyi önkéntes tűzoltókat riasztották. Az eset az autópálya 115-ös kilométerénél történt.

Az M5-ös autópályán Inárcs térségében, a 37-es és a 42-es km között hídjavítás miatt a főváros felé tartó forgalmat az ellenkező, Röszke irányába tartó pályaoldalra terelik át, így irányonként egy-egy sávon haladhatnak a járművek. A munkaterületnél torlódik a forgalom, 10-15 perces a menetidő növekedés.

Az 54-es főúton, Kecel belterületén, egy személyautó gyalogosokat sodort el. Az 59-es km-nél a fél útpályát lezárták.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!