A német gyártó hivatalos képei alapján nem lesz nehéz kiszúrni a sportkocsit az utakon.

Lépésről lépésre mutatja be a céf az új Porsche 911-es generáció teljes skáláját: elsőként a normál verziók a Carrera, a Carrera S variánsok érkeznek, majd jöhetnek a kabriók, végül természetesen a márka igazán egyedi modellje, a Targa. Ezek után következnek az ínyencségek: a versenyzésre is alkalmas  GT3-as, GT3 RS  modellek, és nagy ritkán olyan igazi különlegesség is mint egy GT2 RS. 

A gyártó most a már említett GT3-asról tett közzé hivatalos képeket. A normál, utcai változatoknál lényegesen komolyabb aerodinamikai csomaggal rendelkező autó eleve könnyebb is, mint az utcai használatú testvérei.







A hard core GT3-asban egy turbó nélküli 4.0 literes, hathengeres motor 520 lóerős változata dolgozik, ami a 9000-es fordulatszámot is bírja és igazi finomság, hogy kapható lesz kézi váltós formulában is, amely lassan ritkaságnak számít a sportkocsik között is. Az új 911 GT3 nagyobb, mint elődje, a tömege 1,4 tonna környékén lehet. A kocsin elöl 20 colos, hátul 21 colos kerekek lesznek. 










Az árakról sem nyilatkozott még a gyártó, de a nemrégiben a hvg.hu által is kipróbált Porsche 911 Turbo S Cabrio alapára 90 millió forint, azonban a GT3 hagyományosan olcsóbb, mint a kínálat csúcsát képező említett Turbo S széria tagjai.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

A Porsche 911-est nem nagyon kell bemutatni senkinek. Michael Maurer, a márka dizájnfőnöke most azt is megmutatja, hogyan kell pár lépésben lerajzolni.



hvg.hu
Autó

Egy 70 millió forint feletti árú autóról beszélünk.