Minden jel arra mutat, hogy az új kínai luxusautónak nem igazán adódhatnak hűtési problémái.

Az utóbbi időkben egymás után tűntek fel a színen olyan autók, melyek hűtőrácsa minden korábbinál nagyobbá vált. Ezen a területen a BMW igen komoly erőkkel képviselteti magát, elég csak a nemrégiben debütált 4-es széria, vagy az X7-es divatterepjáró, illetve a ráncfelvarrt 7-es szedán méretes veséire gondolnunk.

A mellékelt fotók egyik főszereplője egy 7-es BMW, ami mellett egy új kínai riválisa, a Hongqi H9 látható, és utóbbi hűtőrácsa még a BMW-jénél is nagyobbnak, hangsúlyosabbnak tűnik.
A Hongqi H9 grandiózus hűtőrácsa mögött alaphelyzetben egy mindössze 2 literes 4 hengeres benzinmotor található, mely turbóval megfújva 252 lóerős teljesítményt, illetve 380 Nm-es nyomatékot ad le. Létezik továbbá egy 3 literes kompresszoros V6-os kivitel is, mely 272 lóerős, illetve 400 Nm-es produkciót ad elő.
Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!