Az állat az egyik útszakasz felújítása során került a friss aszfaltréteg alá.

„Azt hiszem, ennél nincs lejjebb. Amikor egy elpusztult állat tetemét is leaszfaltozza, ott valami elég nagy probléma van. Emberek! Hát itt tartunk?” – ezzel a szöveggel posztolták az alábbi felvételeket az elmúlt hétvégén.A halasinfo.hu közlése szerint a macska tetemét Tázlár-Felsőtelep térségében aszfaltozták le, egy a Tázlárt Solvadkerttel összekötő új felújítása közben. A portál feltételezése szerint a háziállat már órák óta a helyszínen lehetett, nem közvetlenül a munkavégzés előtt ütötték el, és vélhetően hanyagság miatt nem foglalkoztak vele.

(Nyitóképünk illusztráció.)

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!