A Volkswagen sofőrjének nem tetszett, hogy nem tud egyenesen tovább haladni.

Az M3 metrópótlót büntetőfékezte egy Volkswagen sofőrje vasárnap délután Budapesten ? derül ki abból a videóból, amit a Bp-i Autósok Közössége osztott meg.

?Az ember nyomni akarta, mint az ökör és szerintem nem vette figyelembe azt, hogy nem egyenesen tud tovább haladni. Éreztem, hogy gond lehet, mert agresszíven mellém jött és ment a nemzetközi kézjelzés? ? mesélte a busz sofőrje az oldalnak.

A járat vezetője azt írta: csak annak köszönhetően nem ment bele a kocsiba, hogy készen állt a fékezésre. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Jogerős ítélet született a sportkocsival hajtó autós ügyében, aki egy igazolványt lobogtatva, büntetőfékezéssel akart megleckéztetni egy szerinte lassan haladó autóst.hvg.hu
Autó

A lézerező sofőr büntetőfékezett is.