Egy műszaki hibás kamion miatt torlódik a forgalom.

Az M0-s autóút déli szektorán, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, a Hárosi Duna-híd előtt, a 15-ös km-nél zajvédő falat építenek. A munkavégzés mögött, a 14-es km-nél egy műszaki hibás kamion vesztegel, ezért ott csak egy sáv járható. Több kilométeres torlódás alakult ki, a menetidő 30-35 perccel is megnőhet – közölte az Útinform.

A 21-es főúton, Jobbágyi közelében, a körforgalomnál egy személyautó szalagkorlátnak ütközött össze, ezért a 19-es kilométernél sávzárásra kell számítani.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu/MTI
Autó

Óbaroknál ütközött két autó, egy sávon lehet csak haladni az autópályán.



hvg.hu
Autó

Egy műszaki hibás kamion miatt jelentős torlódás alakult ki vasárnap délutánra az M0-s autóút déli szektorán – írta az Útinform.