Sőt, az is mázlista, aki az egészet okozta.

A képeken látható baleset egy moszkvai úton történt, de csak most derült ki, hogyan szankcionálták a történtek nyomán a vétkes sofőrt. Egy betonkeverő hajtott neki egy út felett átívelő betonelemnek, amelynek nyomán a gerendázat összeomlott. 

A több tonnás szerkezet egy Hyundai Sonatára esett, amelyben a fedélzeti kamera volt. Csodával határos módon a betonlap átzuhant ugyan a motorháztetőn, de egyik utas sem sérült meg. A második videón a hitetlenkedő autós látszik, miután kibújt a kocsijából.

A Kamaz vezetője egyszerűen figyelmen kívül hagyta a „Magasságkorlátozás” jelölést, ami rombadöntötte a felüljárót, mégis a súlyos eset másik érdekessége, hogy a sofőrt végül, azért bírságolták meg, mert a papírjai nem voltak rendben.  

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!