A polgármester szerint így kulturált körülmények között közlekedhetnek a mezőgazdasági gépek.

Uniós pályázati forrásból felújított földutat adtak át Gádoroson csütörtökön ? számolt be az Oroscafe az eseményről.

Erdős Norbert, az Agrárminisztérium államtitkára az átadáson azt mondta, hogy a vidék fejlesztését a magyar kormány kiemelt feladatai közt tartja számon. Ezért is öröm számára, hogy ilyen beruházások elkészülnek.

Az elkerülő földutat 90 millió forintból újították fel, több mint két kilométeres szakaszon kapott vastag murvaréteget.

Szilágyi Tibor, Gádoros polgármestere azt mondta, hogy így a mezőgazdasági gépek kulturált körülmények között közlekedhetnek, közelíthetik meg a szántóföldeket, tehermentesítve ezzel a nagyközség útjait.

Elkerülő út a traktoroknak

A vidék fejlesztését a magyar kormány kiemelt feladatai közt tartja számon. Ezért is öröm számomra, hogy ilyen beruházások elkészülnek – fogalmazott Erdős Norbert, az Agrárminisztérium államtitkára az ünnepélyes átadáson. A 068 helyrajzi számú földutat mintegy kilencven millió forintos költséggel újították fel.

(Nyitóképünk illusztráció)A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

A kötegyáni önkormányzat szerint egy nagyobb jármű okozhatta a sérülést, amely miatt a bicikliutat végül nem is adták át. A hibát már javítja a kivitelező, a munka lassan véget is ér.MTI
Itthon

A Tépe és Berettyóújfalu közötti kerékpárutat adták át kedden.