A betonelem gyakorlatilag kilapította az alatta lévő Volkswagen Polót.

Egy 66 éves autós meghalt Németországban, amikor az autójára zuhant egy hatalmas betonlap. Egyelőre ismeretlen okok miatt szakadt ki a helyéről a falrész az A3-as autópálya mentén, Köln közelében.

A betonlapot csak daru segítségével tudták leemelni a kocsiról, az autópályaszakaszt pedig lezárták, amíg átvizsgálták a több elemet, hogy azok szilárdan állnak-e.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Két esetet is leírtak, az egyik ráadásul halálos balesettel végződött.hvg.hu
Autó

A járművezetők többsége úgy véli, betartja lakott területen belül az 50 km/órás sebességhatárt. A lakott területen kívül érvényes 90-et azonban már csak az autósok fele tiszteli, míg sztrádán autózva nagyon vegyes a kép.