Szentgyörgyvölgyi Péter már intézkedett, hogy a belvárosi polgárok számára kizárólagos parkolóhelyeket biztosítsanak a kerületben.

Az V. kerületi fideszes polgármester, Szentgyörgyvölgyi Péter a Facebookon jelentkezett új bejegyzéssel az országszerte bevezetett ingyenes parkolás ügyében. Mint írta, 

Mindannyian együtt küzdünk a járvány ellen: belvárosiak, budapestiek, magyarok. A járvány megfékezésére hozott korlátozások még ha olykor kellemetlenségekkel is járnak, de mindannyiunk egészségét szolgálják. Megígértem, hogy mindent megteszek a kellemetlenségek mérséklésére, legyen szó a kutyafuttatók 0-24-es vagy a parkok meghosszabbított nyitva tartásáról…Vagy a parkolásról”

A kerületi polgármester szerint a belváros a harmadik legkisebb területű kerületként is kiveszi a részét az ingyenes parkolóhelyek biztosításából. „Mindazonáltal a közös érdekünk, hogy az itt élők a lehető legkevesebb kontaktussal, a fertőzés lehetőségét minimalizálva tudjanak közlekedni”.
Szentgyörgyvölgyi Péter azt is írta, hogy „a békés és biztonságos együttélés jegyében a belvárosi polgárok számára kizárólagos parkolóhelyek biztosítása ügyében megtettem a szükséges intézkedéseket”. A döntés, írta, Karácsony Gergely főpolgármester kezében van.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!