A kis szemtanúk készítették a rendőrségnek a helyszínrajzokat.

A nyugat-németországi Hamm város rendőrsége hatéves gyerekek rajzai alapján próbált elkapni egy sofőrt, aki nekihajtott az útra kirakott útlezáró elemeknek, majd tovább hajtott.

A gyerekek egy gyalogátkelőnél várakoztak, amikor a keresett sofőr – egy szőke, rövid hajú nő a kis szemtanúk szerint – elhajtott előttük. A gyerekek – Luisa, Romy, Celina és Luis – jelentették az esetet tanáruknak, akik megkérte őket, hogy rajzolják is le, mi történt, majd szólt a rendőröknek – írta a BBC News.

A rendőrség Facebook-oldalán két képet tettek közzé a rajzok közül. Elismerően nyilatkoztak a négy kiskorú közreműködő munkájáról, mondván, a rajzok hivatalos részei lettek a nyomozásnak.

Arról nem szól a hír, hogy a sofőrt végül elkapták-e.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

 A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

A sofőr elég rosszul tervezte meg az útvonalát.hvg.hu
Autó

Ez még a sokat látott amerikai rendőrségnek is komoly feladvány volt.