A rosszkor, rossz helyen klasszikus esete.

A XIII. kerületi rendőrök csütörtök este járőröztek a fővárosban, amikor 19 óra körül előttük két utcányira egy autó driftelve kikanyarodott a Madarász Viktor utcából a Babér utcára. A járőrök megállították az autót, majd 23 éves sofőrjét elszámoltatták, járművét pedig átvizsgálták.

A rendőrök az autón több szabálytalan átalakítást találtak, és műszakilag is rossz állapotban volt; nem volt rajta kötelező felelősség biztosítás, gumija szálszakadásos volt, valamint kipufogója és hátsó lámpái sem gyári szerelésűek voltak, és az átalakításokra nem rendelkezett engedéllyel.  

A kocsi forgalmi engedélyét elvették, a sofőr ellen pedig szabálysértési feljelentést tettek. Az autót a rendőrök a helyszínen lezáratták, sofőrje gyalog folytathatta útját.  

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Látványosnak látványos produkció volt, de talán összességében mégse érte meg.hvg.hu
Autó

Nem sok V8-as Golf rohangál különben sem a világon.