A Beatles Sárga tengeralattjárója elég adekvát asszociáció.

Láttunk már néhány bártor autóst, aki nagy vízátfolyásoknak vágott neki mondjuk egy Teslával vagy egy Audival, de egy alig egy méter magas szupersportkocsival különösen bátor dolog ilyesmit bevállalni.

A legutóbbi floridai hurrikán utáni áradáskor egy Lamborghini Huracan Spyderrel ? a modell kabrió változatával ? két, a vízben rekedt járművet is kikerült. Nagy hullámokat nem kavart a kocsi: mint egy ék vágta maga előtt a vizet.

Egy ilyen középmotoros, 200 ezer dolláros autót kockára tenni meglehetősen vakmerő dolog. Ha a kocsi motorjába a légszűrőn keresztül bejut a víz, akkor jó eséllyel motorcsere a mutatvány vége.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Éppen akkor járt arra, amikor az Autobanon meghajtották az Audit.hvg.hu
Autó

Egy brazil nő egy Minivel bukkant fel egy autóverseny közepén.