Több mint háromszázezer forintnyi bírságot szedett össze egy nap alatt.

A veszprémi rendőrök a 72-es úton Litérnél kapták el elsőször az autóst, aki az előzni tilos tábla ellenére került ki egy autót. A járőrök megállították az autóst, majd annak 33 éves zirci vezetőjét 10 000 forint helyszíni bírságot és 6 előéleti pontot kapott.

Nem sokkal később Balatonalmádinál is felbukkant a sofőr, mert lakott területen belül a megengedett legnagyobb sebesség, 50 km/h helyett 150 km/h-nel haladt Veszprém irányába. A férfi erre a szabálysértésre már 300 000 forint helyszíni bírságot és 8 előéleti pontot kapott.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

A 44 éves sofőrt a gázolást követően néhány órával elkapták a rendőrök.hvg.hu
Autó

Éppen akkor járt arra, amikor az Autobanon meghajtották az Audit.