A piroson átgázoló sofőr a helyszínen meghalt, az utasa, egy 14 éves fiatal életveszélyesen megsérült.

November elsején hajnalban történt halálos baleset Budapesten, amikor egy autós a fővárosi Károly körúton nagy sebességgel nekihajtott egy oszlopnak.

Az ütközés nyomán az autó annyira összeroncsolódott, hogy a 17 éves sofőr a helyszínen meghalt, 14 éves utasát életveszélyes állapotban szállították kórházba. A balesetben elhunyt fiatal jogosítvány nélkül vezetett. A rendőrség most kiadta azt a videót, amit a környéken lévő térfigyelő kamerák rögzítettek a baleset körülményeiről.





A police.hu oldalán megjelent anyag azt is megemlíti, hogy orvosszakértő bevonásával vizsgálják, hogy a sofőr és utasa egyáltalán használta-e a biztonsági övet.

A Blikk az autó utasáról azt írta egy 14 éves gyerek, akinek a kórházban sikerült stabilizálni az állapotát. Szüleit csak vasárnap délután tudták értesíteni, addigra sikerült azonosítani, mert nem voltak nála iratok.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Egy 17 éves autóvezető meghalt a Károly körúton.



hvg.hu
Autó

Az autó felismerhetetlenné vált, vezetője meghalt.