Ezzel a kocsival az előre-hátra manőver új értelmet nyer.

Egy holland autós cég építtette át promóciós célból anno az 1999-es évjáratú Corsát, amely ránézésre igazán igényes munkának tűnik.

A Corsában egy orrmotor van, mármint valamelyik orrában. Egyébiránt kétkerék-hajtású az autó, vagyis néha elől, néha hátul hajt, éppen annak megfelelően, melyik kormánynál ülünk.


Sajnos a közutakra nem mehet egy ilyen csoda, így kérdéses, megéri-e a 2250 eurós árat, amiért jelenleg kínálják. Elsősorban szórakozásra jó tehát, és ki is lehet bérelni napi 100 euróért.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Az egyébként sivatagi régiókban jellemző jelenség most a norfolki Walcott nedves és szeles tengerparti városkájára csapott le.hvg.hu
Autó

A világbajnoki mezőnyben már esni is stílusosan kell.